Ungdomsverksamheten

Anmäl dig till sommarens kollo på Läslandet!

Tycker du om att skriva, skapa, spela teater och hänga med vänner? Det finns något för alla i sommar på Läslandets kollon! Massa med roliga gratisaktiviteter för barn och unga. Se nedan för mer information. Alla kollon sker på Läslandet i Hovsjö, Gröndalsvägen 1E Södertälje.

Anmälan sker till info@lfi.se där du som förälder uppger:

– Ditt namn och telefonnummer

– Ditt barns namn och telefonnummer

– Vilka/vilket kollo ditt barn vill delta i

– Eventuella allergier/kostvanor

—————————————

  • Teater-kollo 17-20 juni kl 10-15 (för ålder 8-15 år). Anmäl senast 11 juni!

Att spela teater är roligt samtidigt som det får dig att växa som människa. Du får stå på scenen, öva på att prata inför andra, ta fokus och ge fokus, ökat självförtroende Allt detta har du nytta av i hela livet – och samtidigt har vi kul också! Kollot leds av Per Georg Sörås som är teaterpedagog.

  • Spokenword-kollo 24-26 juni kl 16-19 (för ålder 13-17 år). Anmäl senast 14 juni!

Kom och utforska och utveckla din kreativitet genom spoken word och skrivande i en stödjande miljö med andra likasinnade. Oavsett om du är nybörjare eller redan har erfarenhet av spoken word, så är du välkommen att delta och ha kul tillsammans med oss! Kollot leds av Nicole Charro som är utgiven poet och spoken-word artist.

  • Konstkollo med Moderna Museet 1-3 juli kl 10-15 (för ålder 10-15 år). Anmäl senast 20 juni!

Det finns en konstnär i varje barn! Det finns en berättare i varje människa! Kom och skapa och berätta tillsammans med Läslandet och Moderna Museet. Vi gör ett besök till Moderna Museet i Stockholm och fortsätter skapa i Läslandet utifrån Moderna Museets metoder. Kollot leds av Moderna Museets och Läslandets pedagoger.

  • SNACKISH-kollo 6-8 augusti kl 16-19 (för ålder 15-18 år). Anmäl senast 26 juli!

Vad snackar alla om? Vad vill du snacka om? Det utforskar vi på Snackish-kollot. Detta kolla är en plejs för dig som vill diskutera stora och små frågor tillsammans med andra ungdomar i Södertälje. Ta med dig dina vänner, häng, fika och passa på att snacka om allt! Kollot leds av Gabriella Malki som har lång erfarenhet av att ge plats åt ungas röster och engagemang.

Tags: No tags

Comments are closed.